Forma e Kërkësës për Pyetje

Nëse keni ndonjë pyetje për ekipin e  Asset Plus , ju lutem plotësoni formularin e mëposhtme. Pasi të shtypni “dërgo” ju do të merrni një email me përgjigje. Ju lutem vendosni një email adresë valide. Nëse nuk do të pranoni emailin brenda 24 orëve, ju lutem dërgoni një email në oneassetplus@gmail.com dhe përgjigjen do ta dërgojmë tek ju manualisht. Faleminderit!

ADRESA:
Ulpianë, C2, H-III,Nr6, Prishtinë, Republika e Kosovës
8:00-16:00

KONTAKTI:

Ju lutem kontaktoni në telefon:
+377(0)44 908 400
+377(0)49 908 400

Ose në email:
oneassetplus@gmail.com

social contact

One thought on “Kontakti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s